INVADER Dip Czyngis Chan 100ml

INVADER Dip Czyngis Chan 100ml

24.00

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 24.00

  • Produkt: Dip
  • Pojemność: 100ml
  • Smak: Czyngis Chan – Wątroba, Kukurydza

Mongolska kuchnia z powodu surowych warunków jest ograniczona do mięsa i nielicznych warzyw. Zwierzęca WĄTROBA jako źródło żelaza jest jednym z jej składników i podobnie jak KUKURYDZA bogata w minerały i kwasy omega- 3 wzbogaca przynętę Czyngis – Chan

Dostępność: 1 w magazynie SKU: INV-00163 Kategoria: Tag:
Zobacz koszyk

Opis

INVADER Dip Czyngis Chan 100ml

  • Produkt: Dip
  • Pojemność: 100ml
  • Smak: Czyngis Chan – Wątroba, Kukurydza

Mongolska kuchnia z powodu surowych warunków jest ograniczona do mięsa i nielicznych warzyw. Zwierzęca WĄTROBA jako źródło żelaza jest jednym z jej składników i podobnie jak KUKURYDZA bogata w minerały i kwasy omega- 3 wzbogaca przynętę Czyngis – Chan

Gęsta, aromatyczna, wieloskładnikowa mieszanka służąca do zalewania przynęt haczykowych. Zawarte oleiste składniki doskonale są wchłaniane w przynętę utwardzając  i wzbogacając aromatycznie jej powierzchnie.  Po zanurzeniu w wodzie stopniowo uwalniane są wszystkie aromaty ułatwiające zlokalizowanie dopalonej przynęty żerującym rybom.

Czyngis-Chan, charyzmatyczny, dynamiczny, okrutny, gwałtowny i ambitny, był genialnym dowódcą wojskowym, znakomitym politykiem i zdobywcą świata, który zjednoczył koczownicze plemiona z azjatyckich stepów i stworzył imperium mongolskie, największe terytorialnie państwo w historii ludzkości. Jednak wielkie sukcesy tego bohatera i potwora okupione były straszliwą ceną – terrorem i masowymi rzeziami ludności w całej Eurazji na niespotykaną dotąd skalę.

 

Dodatkowe informacje

Dane producenta

INVADER Krzemianowski i Krugiołka Sp. j.
ul. Kolejowa 22, Gruszczyn
62-006 Kobylnica, Polska
NIP:PL 777-324-56-41
office@invader.com.pl

Warunki bezpieczeństwa

Brak, produkt bezpieczny.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.


Napisz pierwszą opinię o „INVADER Dip Czyngis Chan 100ml”

Dodałeś produkt do koszyka: